Се раскопува паркот во Ѓорче Петров

"Александар Наумоски, доста е ! “ - порача советничката на ВМРО-ДПМНЕ во Ѓорче Петров, Марија Андоновска.

-Разнебитувањето на Ѓорче мора да престане!!! За ова предупредувавме во минатото! ПАРКОТ НЕ ГО ДАВАМЕ, порача таа, објавувајќи фотографии од градежна механизација која работи во паркот.