Репертоар за месец јуни на Македонски Народен Театар

01 јуни (сре.) „Брачна игра“/Мала сцена 20:00

07 јуни (вто.) „Брачна игра“/Мала сцена 20:00

10, 11 и 12 јуни Премиера „Соларис“/ Wiener Festwochen, Виена, Р. Австрија

13 јуни (пон.) „Животот е прекрасен“ 20:00

14 јуни (вто.) „Брачна игра“/Мала сцена 20:00

15 јуни (сре.) „Брачна игра“/Мала сцена 20:00

16 јуни (чет.) „Животот е прекрасен“ /Фестивал „Војдан Чернодрински“ во Прилеп 20:00

20 јуни (пон.) МНТ-ФЕСТ „Магбет“ Албански театар 20:00

24 јуни (пет.) МНТ-ФЕСТ „Фауст“ Словенско народно гледалишче 20:00

25 јуни (саб.) „Мајсторот и Маргарита“ 19:00

26 јуни (нед.) „Мајсторот и Маргарита“ 19:00

27 јуни (пон.) „Чикаго“ 20:00

air max 90 essential sale