Разгледница од Скопје: Магично видео од градот кој сите премногу го сакаме

Скопје е убав град, а тоа го потврдуваат странците и туристите кои често наминуваа тука.  За некого мал град, но за нас Скопје е метропола, местото кое сите премногу го сакаме.

Ова видео е направено во 8к резолуција, снимено е пред неколку месеци и истото денес е објавено.  Во него во само три минути се опфатени сите поубави и познајачајни места во градот

Авторот Pablo Camacho вели дека Скопје вистински го препорачува како една од местата кои треба да се посетат.  Тој во изјава за Скопје Инфо вели дека главниот град на Македонија е прекрасно место кое со задоволсво сигурно пак ќе го посети.