Првите скопски цигари (ГАЛЕРИЈА)

Драва, Билјана, Македонија....Погледнете како изгледал првиот каталог на старите добро познати скопски цигари од Тутунскиот комбинат - Скопје.

ПУШИТИ СКОПСКЕ ЦИГАРЕТЕ ЈЕ НАЈВЕЋЕ ЗАДОВОЉСТВО ПРАВОГ ПУШАЧА.

cheap nike air max 90