Пронајдени две деца од Скопје кои беа исчезнати

На 30.11.2021 во 14.15 часот во Полициската станица Чаир од С.О.С Детско село било пријавено дека во установата бил вратен нивниот штитеник И.П.(16), кој на 29.11.2021 беше пријавен дека се оддалечил од домот.
 
На 30.11.2021 во 14.00 часот во Полициската станица Гази Баба од Меѓуопштински центар за социјална работа било пријавено дека била пронајдена А.А.(17), за која на 29.11.2021 беше пријавено дека се оддалечила од домот.