Програмата за овој викенд на VOX Night Club е спремна!

Како и претходниот викенд и овој очекуваме многу добра забава во VOX Night Club , проследена со убави и насмени луѓе.

Петок 13.11.2015
Apply The Beat
Почеток: 00:30 часот
Влез: 150 денари со пијалак

Сабота 14.11.2015
DJ Irie Scratch и Beta House
Почеток: 00:30 часот
Влез: 150 денари со пијалак

cheap nike free run 5.0