Прекини на струја утре и задутре во две општини

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје,  по добиеното известување од ЕВН,   ги известува граѓаните дека поради  технички зафати во дистрибутивната електро мрежа,  без електрична енергија ќе останат следните корисници: 

                На ден 03.12.2021 година (петок):

  • од 08:00 до 13:00 часот,  корисниците  од  дел од ул. Мите Богоевски. (Општина Аеродром)

  • од 10:00 до 14:30 часот,  корисниците  од дел од с. Горно Лисиче. (Општина Аеродром)

              на ден 04.12.2021 година (сабота):

  • од 08:00 до 14:00 часот,  корисниците  од дел од нас. Илинден, поточно  улиците бр. 32 и бр. 34  и објектите во околината на хотелот  Белви . (Општина Илинден)