Пред и потоа: Општина Кисела Вода доби нов современ Дом на културата (ФОТО)

Целосно руиниран објект во општина Кисела Вода, денеска е комплетно нов современ Дом на културата.

ПРЕД

ПОТОА

Руинираниот објект, започна да се гради со целосна реконструкција во 2014 година со заеднички средства на општината и Владата, преку Министерството за култура.

ПРЕД

ПОТОА

 

cheap nike free run 5.0