Повторно се тресеше земјата, сега во Босна

Нов потрес на земјата се случи пред неколку минути чиј епицентар беше некаде во Република Српска во Босна и Херцеговина. 
Според првичните информации земјотресот бил со јачина од 5, 8 степени.

И овој потрес силно се почувствува во Скопје посебно во високите згради.