Повеќе улици од една скопска општина денеска без струја

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека денеска  (понеделник) поради планирани технички интервенции во елктродистрибутивната мрежа, без електрична енергија ќе останат корисниците:

- Во период од 09:30ч до 12:30ч дел од потрошувачите на ул. Крагуевачка бр.2 и ул. Франклин Рузвелт бр.148. општина Карпош и

- Во период од 08:30ч до 10:30ч зградата на поранешно Горење и околината на Булевар Партизански одреди бр.72 општина Карпош.