Поради дефект корисниците од населба Трнодол без вода

Без вода денеска од 09:30 часот ќе бидат корисниците од населбата Трнодол во Општина Карпош.

Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација” – Скопје, прекинот е поради уличниот дефект на улицата „Кнез Трпимимир 2″.