Поради дефект без вода ќе бидат неколку улици во Кисела Вода

ЈП “Водовод и канализација“ известува дека  поради уличен дефект ф-80 мм на крстосницата ул.Виктор Иго/ ул.Балзакова, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од следниве улици: Виктор Иго, Балзакова, Дренак, Невена Георгиева Дуња и Драга Стојановска. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со санација на дефектот.