Почнува да работи скопското кино „Милениум“

Од 17 јуни (четврток), повторно почнува со работи скопското кино „Милениум“ кое беше затворен поради пандемијата со ковид-19.

Билетите се по цена од 150 денари и се достапни на билетарницата.

Се гледаме повторно на филм!, порачаа од „Милениум“.

Репертоарот е објавен на https://kinomilenium.mk/