Планиран прекин на струјата во индустриската зона Визбегово

Во вторник на 07.12.2021 (во периодот од 08:00 до 15:30 часот), екипите на Електродистрибуција ќе работат на реконструкција и модернизирање на мрежата со цел подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија на индустриската зона Визбегово. Поради реализација на зафатот, без снабдување ќе останат корисници на:

-       ул.стар Качанички пат (Хасан Приштина) од бензиска Макпетрол до Еуромак Азија ,

-       ул. 2 Визбегово: Сетком, Алпос, Дамекс, Суниленс, Елит софа салон за мебел, Јавор –дрво Скупи, Камел солар, Аликас, Алфа ТВ, Фитофарм, БКС Компани, Лето фоодс, Копенс Интернационал, Мега Ауто Партс, Еуро Лек, Еуро Грандс, Артинг и др.