Пијанистката Дуња Иванова вечер ќе одржи концерт на зелениот покрив на ГТЦ

Пијанистката Дуња Иванова вечер од 19 часот ќе одржи концерт насловен „Сигнали“ на зелениот покрив на ГТЦ. 

На програмата се премиерни изведби на пиесите на истакнатиот филмски композитор Пако Периаго, како и автентични преработки на звуците на Рејдиохед од исклучителниот пијанист и композитор Џош Коен.