Петок наутро: Поголем сообраќаен метеж на овие улици во Скопје

ЦУКС известува дека во овие утрински часови поголем број возила се забележува долж:

-ул. 11 Октомври кон Центар,

-бул. Кузман Јосифовски Питу кон Центар,

-мост Близнак кон населба Автокоманда,

-бул. Србија кон бул. Киро Глигоров,

-бул. Митрополит Теодосиј Гологанов кон Центар,

-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул. Водњанска.