Патници го ограбиле таксистот кој ги превезувал

На 21.01.2022 во 10.30 часот О.Џ.(52) од Скопје пријавил дека околу 08.30 часот со закана му биле одземени пари од страна на патници кои со такси возилото ги превезол до с.Визбегово.

Се работи на расчистување на случајот.