Парковите во Кисела Вода збогатени со нови високо квалитетни дрва

Градот Скопје во соработка со Општина Кисела Вода денеска спроведе голема акција за зазеленување на територијата на Општината.

Како што соопшти Општина Кисела Вода, тревните површини покрај бул. „Борис Трајковски“, ул. „ Народни херои“ и паркот „Бранители“ во населбата Драчево се збогатени со повеќе високо квалитетни дрва од различни видови.