Пајакот подигна и службени возила на несовесни граѓани

Со денешната акција спороведена од Инспекторат на Град Скопје во соработка со пајак службата изречени се 10 мерки и подигнати се службени возила за неправилно паркирење и узурпација на јавниот простор кај паркот Ибни Пајко.