Овој дел од Скопје во понеделник без вода

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека во понеделник, 28.11.2022г на ул.Гвадалахара бб (кај резервоарот Шуто Оризари), поради уличен дефект Ф-2“и Ф-300мм, со прекинато водоснабдување ќе останат корисниците на улиците: Иљо Војвода и дел од Бутелски Венец од 09:00 часот до завршување на дефектот.