Овој дел од Скопје денеска без вода

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека денеска поради уличен дефект ф-100 мм на бул.Видое Смилевски Бато бб (во близина на Жито Маркет), прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од булеварот –од број 39 до брoj 91.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:15 часот до завршување со санација на дефектот.