Овој дел од Скопје денеска без вода

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека денеска поради уличен дефект на водоводна мрежа Ф 100мм. на ул.2 бб Визбегово кај училиштето.

Со прекинато водоснабдување ќе бидат дел од корисниците на Индустриската Зона Визбегово, Мак Петрол и Центарот за Диализа. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 08:35 часот до завршување на дефектот.