Овие делови од Скопје утре без струја

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека утре (вторник) без електрична енергија ќе останат:

- во периодот од 09.00 до 11.00 часот, дел од корисниците од ул. Букурешка (општина Карпош).

- во периодот од 09.30 до 11.30 часот, корисниците од село Блаце, објектите на граничниот премин Блаце и терминал Блаце, АГ Палас и Филип Инжинеринг (општина Чучер Сандево).