Од идната година во функција машината за конвертирање пластична амбалажа и лименки

Вицепремиерката за економски прашања, Мила Царовска денеска ќе го посети производствениот објект на компанијата „Индустри сервис“ во Скопје. Царовска ќе биде придружувана од директорот на Фондот за иновации и технолошки развој, Јован Деспотовски.

По посетата се предвидени изјави за медиумите.