Од денеска до Малме и Милано ќе се лета по ценa од 20 евра

По цени од 20 евра до Малме и Милано ќе се лета од денеска.

Директните авиолинии до шведскиот град Малме и градот на модата Милано стартуваат денеска.

Со овие авиолинии ќе оперира Визер а покрај тоа што станува збор за нискобуџетни летови, билетите ќе бидат уште поевтини, затоа што се работи за нивно субвенционирање, откако „Виз ер“ го доби новиот оглас на Министерството за транспорт и врски, а услов да се добијат петте милиони евра во наредните три години беше воведувањето на нови линии, особено од Охрид.

Од „Виз ер“  објавија дека во јули ќе биде донесен и уште еден петти авион.

nike air max 1 sale