Очајниот љубовник ја менува позата на секои две минути

Со достапната порнографија на интернет одредени мажи можат многу да научат. Некои потези за време на сексот очигледно им се чинат како сосем пожелни и прифатливи иако не се. Време е на сето тоа да му се стави крај.

Лошо бакнување

Престанете агресивно да гризете, лижете и насилно да го буткате лицето кон усните на партнерката. Јасно е дека сте заинтересирани, но нежните бакнежи прават чуда.

Менување на поза на секои две минути

Ако сакате да ја импресионирате партнерката, тоа сигурно нема да се случи на овој начин.

Навалување на градите

Престанете да ги прегледувате нејзините гради со раце и уста. Доволно е да се позабавувате со нејзините брадавици, тоа е се што е потребно.

Претерано барање на орален секс

Убаво е што сакате орален секс, но некои жени не уживаат во тоа вие 30 минути да поминете меѓу нејзините нозе и да се однесувате како нејзината вагина да е инструмент. Што е претерано не е добро. Квалитетот е пред квантитетот.

Внимателно со прстите

Без оглед на тоа што мислите дека сте вешти со прстите, подобро е да не претерувате и да не навалувате со прстите таму доле.

Клиторисот не е копче

Веројатно сте играле многу видео игри, но дали навистина морате да постапувате со нејзиниот клиторис како да е копче? Ништо добро нема да се случи ако агресивно продолжите со притискање.

Инсистирање на прости зборови

Ако не сте добри со „валкани зборови“, подобро е да прекинете. Не сакаат сите жени да ги нарековите со какви било имиња.

Никој не сака премногу прашања

Не е лошо да поставувате прашања, тоа значи дека вас ве интересира што таа сака, но ако за време на предиграта постојано прашувате: „Дали ти се допаѓа ова?“, верувајте нема да биде добро. Освен тоа, ако обрнете внимание на говорот на тело, ќе дознаете што и се допаѓа, а што не.

Секс во тишина

Дури и простите зборови се подобри од сексот во тишина. Зошто сте толку тивки? Зборувајте, воздивнете, направете било што.

Случајно сте се приближиле на погрешна дупка

Ако сакате анален секс, прашајте. Немојте да пробувате да изведете чудни маневри за време на сексот, па потоа да кажете дека било случајно.

Таа е одозгора со причина

Ако за време на секс таа инсистира да биде од горе, а вие од доле, таа тоа го бара со причина. Дозволете и да ја преземе работата во свои раце.