Обновено детското игралиште до градинката „Лале“

- Продолжуваме со обновување на уште едно детско игралиште на бул. „Јане Сандански“ до градинката „Лале“. Обезбедуваме безбедна и безгрижна игра за најмладите - информираат од општината Аеродором.