Нов документарен филм: Кој всушност беше Тоше Проески?

До нашата редакција утрово пристигна еден нов видео запис, кој претставува како еден вид на документарец посветен на една од најголемите балкански музички звезди, прерано починатиот Тоше Проески.

Како што ни пиша авторот на ова дело, целта на овој филм не е за било каков профит, туку за оддавање на почит на Тодор Тоше Проески, прекрасната личност и пред се голем хуманитарец. Едночасовен видео запис кој ние го погледнавме во еден здив. Уживајте: