Неколку улици од Аеродром утре без струја

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, известува дека дека на ден 21.01.2022 година (петок), поради закажани технички зафати во системот, без електрична енергија ќе останат:

-во време од 09:00–15:00 часот корисниците на дел од ул.Пандил Шишков, дел од ул.Коста Новаковиќ, дел од ул.Трета Македонска Бригада, околу раскрсницата со ул.Коста Новаковиќ. (општина Аеродром)