Неколку добри причини да го посетите Ист Гејт Мол!

Неколку добри причини да го посетите Ист Гејт Мол од 21 Јули официјалниот почеток на финалната распродажба со попусти до 70% и понатаму во текот на викендот.

- Бидете први на 21 Јули и зграпчете ги најдобрите понуди, екстра намалувања наденот на Late Night Shopping!

- Добијте подарок! Во текот на попладнето на 21 од 19:00 – 21:00 пријателите на Ист Гејт Мол (Vichy, La Roche Posee,и парфемите PacoRabanne, Carolina Herrera и Kenzo) ќе поделат подароци на посетителите.

- Уживајте во ексклузивен концерт на македонски шлагери, со Андријана Јаневска, Сашо Гигов Гиш и со оркестарот на „Полифонија“, со почеток од 21 часот!

- Пуштете ги вашите деца да се возат на вовчето, да си играат во песочното игралиште, додека вие ги разгледувате понудите низ продавниците. Бидете во „Ист Гејт Мол“!