Неделен хороскоп: 30 март - 5 април

Почнува април, а ни носи и нов хороскоп за оваа недела. Односите се лесни и не толку комплицирани, но стресот е присутен за сите хороскопски знаци. Најважно е да останете дома.

Прочитајте што ви носи хороскопот, оваа недела.