Неделен хороскоп: 27 јули - 1 август

Навлегуваме во периодот на владеење на Лавовите, кога ја откриваме својата моќ, а љубовните односи стануваат потопли и поинтензивни. 

Прочитајте го хороскопот за вашиот знак.