Неделен хороскоп: 19-25 октомври

Оваа недела почнува владеењето на Шкорпиите, кои носат интензитет и мистериозност во односите, а истовремено го имаме Ретроградниот Меркур кој ја отежнува комуникацијата и носи мали драми во нашите животи.

Прочитајте што им носи оваа недела на хороскопските знаци.