Неделен хороскоп: 14-20 септември

Уште една седмица од септември е пред нас.

Оваа недела, сè уште сме под влијание на практичната и рационална Девица, но го чувствуваме и ретоградниот Марс.

Што ги очекува хороскопските знаци?