Неделен хороскоп: 10 - 16 август

Секој период ги носи со себе и карактеристиките на владејачкиот знак. Овој период, се соочуваме со владеењето на Лавот кој ни носи топла енергија, смеа и убаво расположение.

Сепак, некои знаци можеби ќе се соочат со темната страна на овој знак, како што се егото, горделивоста и експлозивниот карактер.

Прочитајте што ви носи неделниот хороскоп.