Населба Триангла доби ново катче за дружба со летниковец

Процес на разубавување на уште едно катче за дружба на граѓаните во населба Триангла. 

Населба Триангла доби ново катче за дружба во кое е изграден летниковец, поставена нова стаза и замена на постоечката со бекатон плочи и уште повеќе зеленило 

ЈКП “Гази Баба 2007” апелира до граѓаните за зачувување на природата и урбаната опрема.

Продолжуваме понатаму со уште повеќе убави проекти за доброто на граѓаните.