Најнов скопски тренд: Урбана опрема за преживување

Зимава за шетање низ град без разболување ви требаат: јакна, чизми, шал и гас-маска.

Додека на светските модни патеки се експериметира со вакви додатоци кај нас тие стануваат задолжителна опрема за преживување.

фото-мкд.мк