Најава од ЕВН: Утре ќе нема струја во овој дел од Скопје

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека утре (петок) без електрична енергија ќе останат:

- во периодот од 09.00 до 12.00 часот, дел од корисниците од Село Букович,Ласкарци и Село Паничани (општина Сарај)

-во периодот од 09.00 до 12.00 часот, дел од корисниците од ул. Џумајска и околината (Општина Карпош)

- во периодот од 09.00 до 13.00 часот, корисниците од Село Глуво