На „Водњанска“ и „Скупи“ утрово најголема сообраќајна гужва

ЦУКС известува дека во овие утрински часови поголем број возила се забележуваат долж:

-бул. 8ми Септември кон ул. Скупи,

-бул. Свети Климент Охридски кон бул Водњанска,

-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул. Водњанскa.