На улица Кавалска ќе нема вода

Поради дефект прекинато ќе биде водоснадбувањето на улица „Кавалска“.

„Ве известуваме дека на ден 19.09.2019 (четврток ), поради уличен дефект „ф-80“ мм на улица „Кавалска 6б“ со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на дел од истата улица. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од од 09:40 часот до завршување со активностите“, соопштуваат од ЈП „Водовод и канализација-Скопје“.