Метеж утрово има на овие скопски улици и булевари

ЦУКС известува дека во овие утрински часови сообраќајот се одвива непречено и без застој во главниот град. 

Поголем број возила се забележуваат долж:

-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул.Водњанска,

-бул. Кузман Јосифовски Питу кон Центар,

-бул. Киро Глигоров кон населба Автокоманда,

-бул.Кочо Рацин кон ул. 11 Октомври,

-ул. Перо Наков во двете насоки,

-ул. 11 Октомври кон Центар.