Место како од бајка - нов парк во Горно Лисиче (фото)

Од неодамна граѓаните на Горно Лисиче уживаат во нов прекрасен парк. Ова денес на својата фејсбук страна го соопшти Ивица Коневски, градоначалник на општина Аеродром.

Паркот е направен како од бајка. Погледнете ги фотографиите:

air max 90 essential sale