Месечен хороскоп за јуни 2020: Риби

Прочитајте што им носи јуни на родените во овој знак.

Работа

Јуни ќе биде период на незадоволство во однос на некои избори - потребно е да ги преиспитате своите цели, но не пробувајте да се смените преку ноќ. Ако имате некои ненаплатени побарувања, сега е време да побарате наплата. 

Љубов

Ако сте во врска: Време е да донесете одлука да се врзете, но и да донесе одлука за иднината. Треба да одлучите кои врски и односи ќе ги истуркате да бидат стабилни, а нестабилните да ги оставите позади себе. Може да дојде до преиспитување на некои контакти, но тоа е во ред, не ги форсирајте односите кои не ви се судени. 

Ако сте слободни: Слободните Риби ќе имаат потреба да ги контролираат чувствата. Можно е да добиете критики дека сте студени и нетрпеливи, па земете ги предвид таквите критики. Погледнете околу себе, постои мистериозна личност на која многу и се допаѓате.

Здравје

Не ги игнорирајте тегобите кои ги чувствувате.