Малолетничка касната од куче скитник во Хиподром

На 13.05.2022 во 13.00 часот во Полициска станица Гази Баба, Ц.С.(39) од Крива Паланка пријавила дека нејзината малолетна ќерка била касната од куче скитник.

Немилиот настан се случил во населба Хиподром.