Linkin Park Real Tribute – Piknik Park ќe одржат концерт во клубот Станица 26

Скопје е дел од големата европска турнеја на единствениот tribute на легендарните Linkin Park, Ви ги претставуваме Piknik Park-Linkin Park real tribute. По распродадените концерти во Загреб, Нови Сад, Белград, Piknik Park на 18.04 ќe одржат концерт во клубот Станица 26.

Карти во претпродажба преку продажната мрежа на MkTickets во следниве 3 категории:

“Еarly Bird“ Tickets - првите 100 - Цена 300 мкд
“Regular“ Tickets – Цена 400 мкд
На денот на настанот - Цена 500 мкд

Online Tickets:
https://mktickets.mk/…/linkin-park-real-tribute-piknik-par…/

Продажна мрежа: Скопјe:
Југотон – ГТЦ први кат, Мистер Компани – ГТЦ први кат, Универзална Сала - Бул. Партизански одреди бб, Тобако ГОГИ – Драчево - Иван Хаџиниколов 147 (Ратко Митровиќ), МАКПЕТРОЛ – ИЛИНДЕНСКА - Булевар Илинден бр.138, МАКПЕТРОЛ – КОЗЛЕ - ул. Козле бр.89, МАКПЕТРОЛ – ВЛАЕ 1 - Булевар Партизански Одреди бр.130

Продажна мрежа Македонија:
КУМАНОВO - Кафе Бар Агора - ТЦ Гарнизон, ПРИЛЕП - ТА Бран - Пере Тошев 75, ШТИП – Coffee Lab - Кеј Маршал Тито, СТРУМИЦА - Кафе бар Концепт - ул. Благој Јанков Мучето 30, КОЧАНИ - Либеро Травел - ул. Теодосија Паунов 16/2, ТЕТОВО - Тобако Монако - ул. Илинденска 176, ОХРИД - ТА Глобус Травел - ул. Кузман Јосифовски 2, КИЧЕВО - ТА Меридијан - бул. Ослободување локал. 8, ГОСТИВАР - Тобако Вона Пет - ул. Живко Брајковски 15

Декларација за лица под 18 години:
Лица под 18 години ќе бидат пуштени само во присуство на полнолетно лице или старател.