Конечно откриен рецептот за љубов

Постојат седум состојки со кои можете да создадете вистинска љубов. Ниту една состојка не смее да се изостави!

Потребни се следните состојки:

1 чаша доверба

4 чаши љубов

3 чаши добрина

2 чаши трпение

4 чаши разбирање

5 литри нежност 

1 литар хумор

Сето тоа добро измештајте го и уживајте во љубовта!