Колони возила на влезот во Скопје кај Автокоманда (ФОТО)

Колони на возила попладнево едвај се движат кон влезот на Скопје кај Автокоманда.

Ситуацијата со колоните возила е веќе непроменета повеќе од една година.

Нервозни граѓани секојдневно се жалат дека ниту можат да одат на работа, ниту да се вратат од истата во тој дел на Скопје, особено не можат да завршат ниту една обврска во текот на денот кога сообраќајот е густ.

Инаку претходно Шилегов на граѓаните од овој дел на градот кои се жалеа на овие метежи им даде совет да ја користат обиколницата како алтернатива.