Кој вели дека Скопје нема јавен тоалет? (фото)

Во фејсбук групата „Не биди ѓубре“ објавени фотографии од делови од Скопје кои несомнено треба да послужат како пример како не треба да се однесуваме на јавните простори. 

Кој вели дека Скопје нема јавен тоалет? - гласи ироничното прашање до фотографијата од овој дел од Скопје претрупан со отпад. 

А вака изгледа говорница на Клинички!