Кој тренд од 90-тите се враќа на голема врата?

 

Сите знаеме дека модата постојано се враќа, а оваа сезона има еден тренд од 90-тите кој се враќа на голема врата. Доколку сте растеле во оваа декада, сигурно се сеќавате на различните комбинации на сомот кои ги носевме тогаш, а сега имаме можност да се потсетиме на тие денови и да го вметнеме сомотот во нашите дневни комбинации. Во продолжение погледнете предлози за тоа како да ги комбинирате.

Perfect velvet items for a daily outfit | Shopping in Romania

How to Wear Velvet (Without Looking Over the Top) – Closetful of Clothes

How To Do Velvet | Style, Fashion, Velvet fashion

A person in a dress walking down the street</p>
<p>Description automatically generated with low confidencehttps://lh4.googleusercontent.com/ySVxvvej1ahD3vqnZVKQEf1FPk_VyvIjiMCCYe..." />

high waisted mom jeans polka dot sheer blouse gold booties frayed denim moschino belt velvet bblazer date night night out going out outfit via pandora sykes

Style Tips On How To Wear The Velvet Trend - Just The Design

Style Tips On How To Wear The Velvet Trend - Just The Design

Velvet Street Style – Lia Marie