Кафе во студентско бифе е 60 денари, а во Собрание 6 денари

Лидерот на Левица Димитар Апасиев напиша статус на Фејсбук во кој ја објави цената на турското кафе во Собранието, правејќи споредба со цената на истото во студентското бифе.

„Турско кафе во Студентско бифе = 60 денари

Турско кафе увоСобраниско бифе = 6 денари

Каде бе вака, другари“, напиша Апасиев на Фејсбук.